YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Yağlı Direk Yarışması 10 yıl Sonra Yeniden Geri Dönüyor

Çanakkale’de 1 Temmuz Kabotaj Bayramı etkinlikleri kapsamında en son 10 yıl önce yapılan yağlı direk müsabakaları bu yıl yeniden yapılacak.

27 Haziran 2019 tarihinde eklendi

1 Temmuz Kabotaj Bayramı etkinliklerinde vatandaşların yoğun ilgi gösterdikleri yağlı direk müsabakaları Çanakkale il merkezinde yaklaşık 10 yıldan buyana yapılmıyordu. Her yıl vatandaşların yeniden yapılması için talepte bulunduğu yağlı direk müsabakalarının, tertip komitesinin aldığı kararla bu yıl yeniden yapılması kararlaştırıldı.

Çanakkale Liman Başkanlığı tarafından düzenlenen Kabotaj Bayramı etkinlikleri kapsamında 1 Temmuz 2019  Pazartesi günü Çanakkale Yat Limanı’nda saat 17:00’de gerçekleştirilecek olan Yağlı Direk Müsabakalarının bu yıl büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Bu arada Yağı Direk müsabakalarında direğin ucundaki Türk bayrağını alan yarışmacıya yarım altın hediye edileceği açıklanırken; etkinliğe katılmak isteyenlerin Çanakkale Liman Başkanlığına başvurarak kayıt yaptırmalarının gerektiği, kayıt yaptırmayanların ise yarışmaya alınmayacağı açıklandı.

(HABER / FOTOĞRAF: Ayhan ÖNCÜ/ÇANAKKALE)

(Haber Kaynak ve Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

2.216 kez okundu