YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Yerli Turistler Günübirlik Şehitlik Turlarına Alıştı

Yurdun değişik yerlerinden Çanakkale’ye gelerek Gelibolu Yarımadası’ndaki tarihi yerleri ziyaret etmek isteyen yerli turistler şehirdeki turizm acentelerinin günübirlik turlarına yoğun ilgi gösteriyorlar.

12 Ağustos 2016 tarihinde eklendi

Son birkaç yıldır feribot iskelesinin giriş kısmında kurdukları stantlarla günübirlik tur satışı yapan turizm acenteleri Gelibolu Yarımadası’ndaki şehitlik turları dışında Troia, Assos, Kazdağları, Bozcaada, Gökçeada ve Ayvalık’a turlar düzenliyorlar. Düzenlenen bu turlar içerisinde en fazla ilgiyi ise Gelibolu Yarımadası’ndaki şehitlik turları çekiyor. Acenteler şehitlik turlarını sabah ve öğlen olmak üzere 2 ayrı seçenekle yapıyorlar. Sabah başlayan şehitlik turunu öğle yemeği dahil olarak yapan acenteler fiyatı 60 TL olarak belirliyor. Sabah 09:45’te başlayan tur akşam 17:30 gibi tamamlanıyor. Öğlen başlayan ikinci seçenekte ise şehitlik turu saat 14:00’te başlıyor ve 19:30’da tamamlanıyor. Öğlen başlayan turun ücreti ise yemek hariç 45 TL olarak belirleniyor.
Şehitlik turlarının ilgi görmesinden dolayı memnun olduklarını belirten acente yetkilileri şehitlikler dışında Troia, Assos, Kazdağları, Bozcaada, Gökçeada ve Ayvalık’a da turlar düzenlediklerini belirterek Türkiye’nin her yerinden telefonla da rezervasyon aldıklarını ve vatandaşları istedikleri yerleri gezdirdiklerini söylediler.
Çanakkale’ye gelerek şehitlikleri gezmek isteyenler aşağıdaki web sitelerini ziyaret ederek rezervasyonlarını yaptırabilirler.
www.canakkalesehitlikturlari.com
www.canakkale.net.tr
www.canakkaleturu.net

(HABER/FOTOĞRAF: Ayhan ÖNCÜ/ÇANAKKALE)

1.996 kez okundu