YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

“2. Uluslararası Truva Atı Kısa Film Festivali” Başlıyor

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ), Tarihi Alan Başkanlığı ve Sinema Genel Müdürlüğü’nün iş birliği ile gerçekleştirilen "2. Uluslararası Truva Atı Kısa Film Festivali" başlıyor.

27 Eylül 2018 tarihinde eklendi

Ülke sinemasının gelişimine katkı sağlayacak yeni sinemacıları teşvik etmek, farklı kültürlerden gelen kısa filmlerin yapımını özendirmek amacıyla 3-5 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan "2. Uluslararası Truva Atı Kısa Film Festivali" için Dardanos Yerleşkesi'nde tanıtım toplantısı düzenlendi.

ÇOMÜ Dardanos Yerleşkesi’nde düzenlenen festival tanıtım toplantısına ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, Tarihi Alan Başkan Yardımcısı Zülküf Memiş, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Tarhan, Festival Başkanı ve İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Hülya Önal, Alan Yönetimi ve Tanıtım Grup Başkanı Zeynel Bayseferoğulları ile festival planlama ve yürütme ekibi katıldı.

Festival Başkanı ve İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Hülya Önal’ın festival programı hakkında bilgilendirmesinin ardından birer konuşma yapan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof Dr. Yücel Acer ve Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir festivalin Çanakkale’nin ve Troya’nı tanıtımına büyük katkı sağlayacağını söyledi.

3-5 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan "2. Uluslararası Truva Atı Kısa Film Festivali"nde yarışma sonunda birinciye 7 bin TL, ikinciye 5 bin TL ve üçüncüye de 3 bin TL para ödülü verilecek.

(Haber Kaynak ve Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

HABER VİDEO (“2. ULUSLARARASI TRUVA ATI KISA FİLM FESTİVALİ” BAŞLIYOR)
1.471 kez okundu