YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Turkcell Gelibolu Maratonu Start Alıyor

Çanakkale’de GTP Turizm A.Ş. ortakları Armağan Aydeğer ve Ahmet Çelik’in çabaları ile gerçekleştirilen “Turkcell Gelibolu Maratonu”nun 3.’sü 1 Ekim 2017 Pazar günü yapılacak.

30 Eylül 2017 tarihinde eklendi

Gelibolu Yarımadası’nda Morto Koyu’ndan startı verilecek olan yarış 10 - 21 ve 42 Km ve halk koşusu kategorilerinde gerçekleştirilecek. Turkcell Gelibolu Maratonu’nda profesyonel atletlerin katılacağı 42 kilometrelik parkur, Morto Koyu’ndaki start noktasından başlayacak. Saat 09:30’da başlayacak yarışta katılımcılar Alçıtepe Köyü’nden geri dönerek parkurda iki tur atacak ve yine Morto Koyu’ndaki finiş noktasına gelecek. Yarı maraton ise saat 09.45’de yine Morto Koyu’nda başlayacak. Maratondaki parkuru geçecek olan sporcular, bir tur atarak Morto Koyu’ndaki finişe gelecek. 10 kilometrelik koşu ise saat 10:45`da yine Morto Koyu’ndan başlayacak. Fransız Anıtı ve Redoubt İngiliz Mezarlığı’ndan geçecek katılımcılar, Morto Koyu’nda yarışı noktalayacak. Büyük katılımın beklendiği halk koşusu ise saat 11:00’de Morto Koyu’ndan başlayacak ve 5 kilometre uzunluğunda olacak. Tüm yarışmacıların ve halkın katılımı ile saat 13.00’te de Morto Koyu’nda ödül töreni gerçekleştirilecek.

EKTİNLİĞE ÜNLÜ İSİMLER DE KATILACAK

Öte yandan bu yıl yaklaşık 10 bin kişinin katılacağı yarışa birçok ünlü kişi de iştirak edecek. Bu kişiler arasında geçtiğimiz yıldan da hatırlayacağımız Burcu Esmersoy'un yanı sıra Kadir Çöpdemir, Pascal Nouma, Dünya Şampiyonu atletimiz Mizgin Ay, radyo programcısı Kadir Çöpdemir ve Ceyhun Yılmaz da yer alacak.

(HABER : Ayhan ÖNCÜ/ÇANAKKALE)

(Haber Kaynak ve Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

HABER VİDEO (TURKCELL GELİBOLU MARATONU START ALIYOR)
1.840 kez okundu