YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

2. Turkcell Gelibolu Maratonu Hazırlıkları Sürüyor

Çanakkaleli turizmciler GTP Turizm Ortakları Armağan Aydeğer, Ahmet Çelik ve Ziya Artam’ın öncülüğünde geçtiğimiz yıl Çanakkale Savaşları’nın 100. yıldönümü kapsamında projelendirilen ve Turkcell’in ana sponsorluğunda Gelibolu Yarımadası’nda gerçekleştirilen “Turkcell Gelibolu Maratonu”nun ikincisi ile ilgili hazırlıklar bütün hızıyla sürüyor.

11 Mayıs 2016 tarihinde eklendi

2015 yılında “Barış İçin Koşuyoruz” sloganıyla yapılan ve yaklaşık bin 500 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen “Turkcell Gelibolu Maratonu”nun ikincisi ile ilgili ön hazırlıkların devam ettiğini belirten GTP Turizm Ortaklarlarından Armağan Aydeğer ve Ahmet Çelik, “2016 yılında geniş bir katılımla yapmayı planladığımız maratonumuz 02 Ekim 2016 tarihinde Tarihi Gelibolu Yarımadası’nda yapılacak. Bu maraton öncesinde ise 29 Eylül 2016 saat 11:00’de Çanakkale İskele Meydanında Maraton Fuarı açılışımız olacak. 2 Ekim 2016 günkü maratonumuz Saat: 08:45’te; Yarı Maratonumuz Saat: 09:15’te; 10 Km yarış Saat: 09:45’te ve 6 kilometrelik Halk Koşusu da Saat: 10:00’da başlayacak. Yarış ile ilgili geniş bilgi almak ve kayıt yaptırmak isteyenler www.gelibolumaratonu.com veya www.barisicinkosuyorum.com web sitesinden bizlere ulaşabilirler” dedi.

BAKAN KILIÇ’TAN MARATONA DESTEK

Öte yandan “Turkcell Gelibolu Maratonu” ile ilgili bilgi alışverişinde bulunmak için Ankara’ya giden Çanakkaleli turizmciler GTP Turizm Ortakları Armağan Aydeğer, Ahmet Çelik, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile görüşme yaptı. Bakan Kılıç’ın Turkcell Gelibolu Maratonuna tam destek verdiğini belirten Armağan Aydeğer ve Ahmet Çelik, bakanın 2 Ekim’de düzenlenecek Maratona katılım sözü verdiğini de belirtti.

(Haber: Ayhan ÖNCÜ/ÇANAKKALE)

(Haber Kaynak ve Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

1.935 kez okundu