YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Çanakkale’de

TOBB Sosyal Bilimler Lisesi Temel Atma Töreni ve Çanakkale Yıldızları Ödül Törenine katılmak için Çanakkale’ye gelen TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Valiliği ziyaret etti.

06 Ocak 2016 tarihinde eklendi

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Mehmet Daniş, Adalet ve Kalkınma Partisi Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider’in de bulunduğu ziyarette, Çanakkale’nin sanayi, ticaret, tarım ve turizm açısından müthiş potansiyeli olduğuna dikkat çeken TOBB Başkanı Rifaat Hisarcıklıoğlu, “Çanakkale bizim tarihimiz. O açıdan bize her zaman manevi bir huzur veriyor.” dedi. Çanakkale’de bulunmaktan büyük bir gurur duyduğunu kaydeden Rifat Hisarcıklıoğlu, Çanakkale açısından önemli olan tarım için, Çanakkaleli hemşerimiz Mehmet Daniş’in Gıda Tarım Hayvancılık Bakan Yardımcısı olmasından dolayı büyük bir mutluluk duyuyoruz. Genç akademik yönü olan bir valimizin olması da büyük bir şans, işin hem mekteplisi hem alaylısı. Bize gösterilen ev sahipliğinden dolayı da Çanakkalelilere çok teşekkür ediyorum.” dedi.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Hamza Erkal, Rifat Hisarcıklıoğlu’nun Çanakkale’ye verdiği değerin bundan sonra geliştirilecek diyalog ve ilişkiler açısından da çok önemli olduğunu vurguladı. Sanayi ve kamu sektörü işbirliği alanında bundan sonraki sürecin içerisinde bulunacaklarını ifade eden Vali Hamza Erkal, “Çanakkale’nin en önemli sektörlerinden birisi olan tarım sektörüyle bağlantılı olarak, Sayın Mehmet Daniş’in Gıda Tarım Hayvancılık Bakan Yardımcısı olması büyük önem arz ediyor.” dedi. “Bakan Yardımcısı Mehmet Daniş’in Çanakkale tarımının üst seviyelere taşınması için büyük çalışmalar yaparak bize yardımcı olacağını düşünüyorum” diyen Vali Hamza Erkal, ziyaret anısına TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Mehmet Daniş, Adalet ve Kalkınma Partisi Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider’e seramik saat ve 100.yıl anı yüzüğü takdim etti. TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu da Vali Hamza Erkal’a “Dede Korkut” kitabı takdim etti.

Ziyaretin ardından Hisarcıklıoğlu TOBB Sosyal Bilimler Lisesi Temel Atma Töreni ile Çanakkale Yıldızları Ödül Törenine katıldı.

1.744 kez okundu