YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

“Sevgi Müzikali”ne Büyük İlgi

1960’li  yıllarda İstanbul Kadıköy’de yaşanan iki aşk hikayesinin müzik ve danslarla anlatıldığı” 'Sevgi Müzikali” Çanakkale’de İÇDAŞ Kongre Merkezi’nde sahnelendi.

23 Şubat 2017 tarihinde eklendi

Kandemir Konduk’un yazdığı yönetmenliğini de Müjdat Gezen’in yaptığı ve kadrosunda Ayşen Gruda, Müjdat Gezen, Betül Demir, İlker Ayrık ve Mehtap Ar gibi önemli isimlerin bulunduğu müzikalde toplam 46 oyuncu seyircilere neşeli anlar yaşattı. Çanakkale Belediyesi’nin katkıları ile Çağdaş Eğitim Kooperatifi yararına İÇDAŞ Kongre Merkezi’nde sahnelenen müzikali izlemek için günler öncesinden biletlerini alan vatandaşlar salonu tıklım tıklım doldurdu. Seyirciler başından sonuna kadar beğeni ile izledikleri müzikal sonunda sanatçıları alkış yağmuruna tuttu.

Etkinlik sonunda sanatçılarla hatıra fotoğrafı çektirme fırsatı da bulan vatandaşlar uzun süre İÇDAŞ Kongre Merkezi’nden ayrılmadı.

MÜZİKAL İLE İLGİLİ GENEL BİLGİLER:

YAZAN: KANDEMİR KONDUK

YÖNETEN: Müjdat Gezen

MÜZİK: Seçil Akın, Betül Demir, Emirhan Cengiz, Atilla Özdemiroğlu

KOSTÜM VE DEKOR: Leyla Gezen

KOSTÜM SORUMLUSU: Fatma Bayraktar

SES: Emirhan Aydın

TEKNİK: Şaban Çubukçu

AFİŞ FOTOĞRAFI: Fethi Karaduman

AFİŞ TASARIMI: Berkcan Okar 

YAPIM: Müjdat Gezen Tiyatrosu

OYUNCULAR

Müjdat Gezen, Ayşen Gruda, İlker Ayrık, Betül Demir, İlhan Daner, Mehtap Ar, Kıvanç Tiner, Can Bana, Barış Taşkın, Cengiz Gezgin, Esra Pamukçu Bozkurt, Pınar Özer, Sude Albayrak, Rasim Kırabalı, Cavidan Kutlu, Polen Yakın, Ercan Sarı, Ecenaz Tozak, Arif Lila, Mehmet Türkbeyler, Nuri Serdar Murat, Mert Egemen, Necdet Kökeş, Murat Kurt.

DANSÇILAR

Cansu Pekcanattı, İnci Arslan, Gülnara Golovina, Gözde Erten, Gülçin Arslan, Öncil Aktarıcı, Senem Mirzaoğlu, Seray İçmez, Melis Güçer, Aneliya İvanova, Onurçağ Battal, Metin Abay, Onur Öztoprak, Atilla Tolga Güneş, Zeki Yılmaz, Feride Güner.

(HABER: Ayhan ÖNCÜ/ÇANAKKALE)

(Haber Kaynak ve Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

2.490 kez okundu