YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Kurban Bayramı’nda Çanakkale’de Hava Nasıl Olacak?

Kurban Bayramı’nda Çanakkale’de havanın parçalı bulutlu olacağı ve hava sıcaklıklarının da 28 ile 30 derece arasında değişeceği açıklandı.

09 Eylül 2016 tarihinde eklendi

Konu ile ilgili Meteoroloji Genel Müdürlüğü 2. Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.

Halen uzun yıllar ortalamalarının üzerinde gerçekleşen hava sıcaklıklarının bayramda bölgemiz genelinde 2-5 derece azalarak mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

10 Eylül 2016 Cumartesi : Bölgemiz öğle saatlerinden sonra parçalı ve yer yer çok bulutlu; Aydın, Manisa, İzmir ve Çanakkale illerinin doğu kesimleri ile Balıkesir’in güney çevrelerinin kısa süreli ve yerel sağanak yağışlı diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın bölgemizin kuzey kesimlerinde kuzey yönlerden kuvvetli (30-50 km/saat) olarak eseceği bekleniyor.

11 Eylül 2016 Pazar (Arefe günü) : Bölgemizin kuzey ve iç kesimlerinin öğle saatlerinden sonra parçalı ve yer yer çok bulutlu, Balıkesir ve Çanakkale illerinin doğu kesimlerinin kısa süreli ve yerel sağanak yağışlı diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

12 Eylül 2016 (Bayramın 1.günü) : Bölgemizin iç kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğleden sonra İzmir, Manisa ve Aydın illerinin doğu kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın bölgemizin kuzey kesimlerinde kuzey yönlerden kuvvetli (30-50 km/saat) olarak eseceği bekleniyor.

13 Eylül 2016 (Bayramın 2.günü) : Bölgemizin iç kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğleden sonra İzmir, Manisa ve Aydın illerinin doğu kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın bölgemizin kuzey kesimlerinde ve kıyı kesimlerinde kuzey yönlerden fırtınamsı rüzgar (40-60 km/saat) şeklinde eseceği bekleniyor.

14 Eylül 2016 (Bayramın 3.günü) : Bölgemizin iç kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğleden sonra İzmir ve Aydın illerinin doğu kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın bölgemizin kuzey kesimlerinde kuzey yönlerden kuvvetli (30-50 km/saat) olarak eseceği bekleniyor.

15 Eylül 2016 (Bayramın 4.günü) : Bölgemizin iç kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğleden sonra İzmir ve Aydın illerinin doğu kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

(HABER : Ayhan ÖNCÜ/ÇANAKKALE)

(Haber Kaynak ve Aktif Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

2.623 kez okundu