YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş Çanakkale’de

Bir dizi etkinliğe katılmak üzere Çanakkale’ye gelen Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş Eceabat ilçesine bağlı Seddülbahir Köyü’nde gerçekleştirilen “İtilaf Devleti Askerlerinin Gelibolu Yarımadası'ndan Ayrılışının 102. Yıldönümü” törenine katıldı.

09 Ocak 2018 tarihinde eklendi

Sabah Seddülbahir Köyü’nde gerçekleştirilen “İtilaf Devleti Askerlerinin Gelibolu Yarımadası'ndan Ayrılışının 102. Yıldönümü” törenine katılarak burada günün anlam ve önemi ile ilgili bir konuşma yapan Bakan Numan Kurtulmuş  ardından yapımı tamamlanan Yalova köyü girişindeki Akbaş Şehitliği’nin açılışını yaptı.

2018 TROİA YILI TANITIM LANSMAN TOPLANTISINA DA KATILACAK

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş 10 Ocak 2018 Çarşamba günü de ÇOMÜ İÇDAŞ Kongre Merkezi'nde sabah 10.00’da gerçekleştirilecek olan “2018 Troa Yılı Lansman Toplantısı”na da katılarak bir konuşma yapacak. 2018 Troia Yılı ile ilgili yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler vermesi beklenen Bakan Numan Kurtulmuş aynı gün restorasyon çalışmaları tamamlanma aşamasına gelen il merkezindeki Hamidiye Tabyaları ile Çanakkale Savaşları Müzesi’nde incelemelerde bulunacak. Bakan Numan Kurtulmuş öğleden sonra ayrıca Troia Antik Kenti girişinde yapımı son aşamaya gelen Troia Müzesi ile Ören Yerinde de incelemelerde bulunduktan sonra Çanakkale'den ayrılacak.

(HABER: Ayhan ÖNCÜ/ÇANAKKALE)

(Haber Kaynak ve Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

1.822 kez okundu