YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Konser Gelirini Yeni Zelanda’da Hayatını Kaybeden Müslümanlara Bağışladı

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 104. yıldönümü etkinlikleri kapsamında Çanakkale’de sahne alan ünlü sanatçı Haluk Levent, şarkılarıyla binlerce sevenine unutulmaz bir gece yaşatırken, konserden elde ettiği geliri de Yeni Zelanda’da hayatını kaybeden Müslümanların ailelerine bağışlayarak örnek bir davranış sergiledi.

19 Mart 2019 tarihinde eklendi

Çanakkale Belediyesi’nin katkılarıyla Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen ve binlerce kişinin izlediği konserde birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Rock Müziğinin ünlü sesi Haluk Levent yaklaşık 2 saat boyunca hayranlarına neşeli anlar yaşattı. Sahnedeki performansı ile göz dolduran Haluk Levent, seyircilerin de şarkılara eşlik etmesi ile moral bulurken, hayranları da bol bol fotoğraf çekti.

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 104. yıldönümünde Çanakkale’de sahne almaktan mutluluk duyduğunu belirten Haluk Levent, bu konserden elde ettiği geliri ise Yeni Zelanda’da Cami saldırısında hayatlarını kaybeden Müslümanların ailelerine bağışladığını söyledi.

"ÇANAKKALE İŞTE BÖYLE İNSANLARA LAYIK"

Konser sebebiyle Haluk Levent’e teşekkür ederek kendisine bir buket çiçek takdim eden Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da yaptığı konuşmada Çanakkale Zaferi’nin tarihteki önemine değinerek, “Eğer bu ülkede kentte kardeş ve barış içinde yaşayabiliyorsak bunu Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimize borçluyuz. Bizlerde bu güzel zaferin sonunda Çanakkale’de bir etkinlik düzenlemek istedik. “Peki bu kim olmalıydı?” diye düşündüğümüzde ilk aklımıza gelen Haluk Levent oldu. Kendisinin de buradan elde ettiği geliri Yeni Zelanda da şehit olan Müslüman kardeşlerimize bağışlaması onun sözde değil, özde bir insan olduğunu gösteriyor. Çanakkale işte böyle insanlara layık. Bu sebeple kendisine teşekkür ediyorum. Bizleri kırmadı geldi” dedi.

Konserin sonunda  “İzmir Marşı”nı da seyirciler ile birlikte seslendiren Haluk Levent Çanakkalelilerden tam not aldı.

(HABER / FOTOĞRAF: Ayhan ÖNCÜ / ÇANAKKALE)

(Haber Kaynak ve Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

2.599 kez okundu