YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Haydaa! Şimdi de Gökçeada'daki Koylar İhaleye Çıkarıldı

17 Kasım 2016 tarihinde eklendi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Çanakkale’nin en önemli turistik yerleri arasında bulunan Bozcaada’nın en bakir koylarından olan Sulubahçe ve Habbele Koyları’nın 3 yıl süre ile işletilmesi için ihale açtığı ihaleyi gelen tepkiler üzerine iptal etmesinin ardından şimdide Gökçeada’daki koylar ihaleye çıkarıldı.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü’nün web sitesinde yer alan duyurular bölümünde Gökçeada ilçesi Dereköy Köyü Laz Koyu ile Uğurlu Köyü Gizli Liman mevkiinde günübirlik tesisler yapılarak bunların 3 yıl süre işletilmesi için ihale açıldığı öğrenildi.
Yapılan ihale duyurusunda Gökçeada ilçesi Dereköy Köyü Laz Koyu mevkiindeki alanın 3 yıl süre ile işletilmesi konusundaki ihalenin 21 Kasım 2016 Pazartesi günü Ankara’da Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü toplantı salonunda saat 10:00’da yapılacağı ve işin muhammen bedelinin ise 30 bin 191 TL olduğu ifade edildi.
Uğurlu Köyü Gizli Liman mevkiindeki alanın 3 yıl süre ile işletilmesi ile ilgili ihalenin ise 22 Kasım  2016 Salı günü saat 14:00’da Ankara’da yapılacağı bu ihalenin muhammen bedelinin ise 123 bin 783 TL olduğu öğrenildi.

(HABER: AYHAN ÖNCÜ/ÇANAKKALE)

(Haber Kaynak ve Aktif Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

3.253 kez okundu