YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Güzelyalı’ya Dev Tesis Yapılıyor

Çanakkale merkeze bağlı Güzelyalı köyünde yapılması planlanan geniş imkanların olduğu dev tesis için ihale aşamasına gelindi.

08 Eylül 2017 tarihinde eklendi

Milli Eğitim Bakanlığından devralınan İntepe Gençlik ve İzcilik Kamp Eğitim ile Gençlik ve Spor Bakanlığına ait Güzelyalı Sporcu Kamp Eğitim Merkezi birleştirilerek Güzelyalı köyünde Çanakkale Gençlik ve Sporcu Kampı adı altında yeniden inşa edilecek. Yapılacak olan proje ile Güzelyalı Köyünün geniş imkanlara sahip bir tesise kavuşması bekleniyor. Proje ile Güzelyalı köyünün çehresi değişecek.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan Güzelyalı köyünde bulunan mevcut tesislerin yerine yeni bir tesis yapılması için çalışmalara başlanıldığını belirterek; “Merkeze bağlı Güzelyalı köyümüze yapılması planlanan, içerisinde 6 farklı binanın yer aldığı dev tesis için ihale aşamasına gelindi. Proje içerisinde çok amaçlı spor salonu, kamp eğitim merkezi, açık spor salonu, kayıkhane, sporcu soyunma birimi ve konaklama oteli yer almaktadır. Dev tesisin yaklaşık proje bedeli 80 Milyon TL. Çanakkalemize, köylerimize hız kesmeden projeleri hayata geçirmeye devam ediyoruz. Tesisimizin Güzelyalımıza ve Çanakkalemize hayırlı olmasını dileriz” dedi.

(HABER : Ayhan ÖNCÜ/ÇANAKKALE)

(Haber Kaynak ve Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

4.076 kez okundu