YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Gökçeada ve Bozcaada Hattında Online Bilette GESTCARD Ayrıcalığı

Çanakkale’nin Gökçeada ve Bozcaada ilçelerinde GESTAŞ'a ait deniz ulaşımında geçerli olan online bilet işlemlerinde Gestcard indiriminden yararlanılabilecek.

18 Ağustos 2018 tarihinde eklendi

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan GESTAŞ yetkilileri Gökçeada ve Bozcaada hattında geçerli olan online bilet işlemlerinde Gestcard indiriminden yararlanılabilmek için http://online.gdu.com.tr adresine girerek sağ üstte bulunan "Üye Girişi" butonuna tıklayıp, gerekli bilgileri girdikten sonra üyeliğin tamamlanması gerektiğini belirterek; “Üye girişinin ardından yapacağınız online bilet işlemlerinde, ödeme yöntemleri arasında "GESTCARD ile ödeme" seçeneği belirecek. Dilerseniz bilet ücretini, kredi kartınızla veya GESTCARD bakiyenizle ödeyebilirsiniz” dediler.

BOZCAADALI TRAKTÖR SAHİPLERİNE MÜJDE

Öte yandan GESTCARD Adakart sahiplerinin Geyikli-Bozcaada hattında traktörlü geçişlerde 80 TL yerine 55 TL ödeyerek seyahat edebileceklerini de belirten GESTAŞ yetkilileri, “GESTCARD Adakart'a sahip olmak isteyen yolcularımız, araç ruhsatları ve kimlik bilgileriyle Bozcaada iskelemize başvurmaları yeterli” şeklinde konuştular.

(HABER : Ayhan ÖNCÜ/ÇANAKKALE)

(Haber Kaynak ve Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

Etiketler : GESTAŞ , Gökçeada , Bozcaada , GESTCARD
1.911 kez okundu