YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Gelibolu Maratonuna Katılanlar İçin 10 Bin Fidan Diktiler

2 Ekim 2016 Pazar günü Çanakkale Savaşları’nın yaşandığı Gelibolu Yarımadası’nda düzenlenecek olan “Turkcell Gelibolu Maratonu” öncesi organizasyon ekibi etkinliğe katılanlar adına Güzelyalı’daki ormanlık alana 10 bin barış fidanı dikti.

27 Eylül 2016 tarihinde eklendi

Çanakkale merkeze bağlı Güzelyalı köyü civarında bu yıl meydana gelen orman yangınında kül olan ormanlık alana 10 bin fidan dikmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten GTP Turizm A.Ş. ortaklarından Armağan Aydeğer ve Ahmet Çelik, “2 Ekim 2016 Pazar günü Çanakkale Savaşları’nın yaşandığı Gelibolu Yarımadası’nda düzenlenecek olan “Turkcell Gelibolu Maratonu”na öncesi böyle bir sosyal sorumluluk projesinde yer almak bizlere ayrı bir gurur veriyor. Geçtiğimiz yıl Güzelyalı köyü civarında çıkan ormanlık alandaki yangının ardından kül olan bu alanı ağaçlandırmak için yaptığımız projede bu alana 10 bin barış fidanı diktik. Etkinliğe katılan her bir kişinin Çanakkale’de Güzelyalı ormanlarında artık bir dikili fidanı var” dedi.

Çanakkale Orman Bölge Müdürü Refik Ulusoy, Orman Bölge Müdür Yardımcısı Yücel Martin ve çok sayıda kişinin katıldığı etkinlikte yanan alana 10 bin fidan diken katılımcılar ardından fidanlara can suyunu verdiler.

(HABER / FOTOĞRAF: Ayhan ÖNCÜ/ÇANAKKALE)

(Haber Kaynak ve Aktif Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

HABER VİDEO
2.204 kez okundu