YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

“Dağ 2” Filminin Oyuncuları Çanakkale’de Seyirciyle Buluştu

Ülke genelinde 2016 yılına damga vurarak en çok gişe yapan “Dağ 2” filminin oyuncuları Çanakkale’de seyircisiyle buluştu.

14 Aralık 2016 tarihinde eklendi

Çanakkale Valiliği’nin himayelerinde, İl  Kültür ve  Turizm Müdürlüğü organizasyonunda ve GESTAŞ’ın sponsorluğunda İÇDAŞ Kongre Merkezi’nde düzenlenen söyleşiye ilgi yoğundu. Atılgan Gümüş, Murat Serezli, Armağan Oğuz ve Bedii Akın gibi oyuncuların katıldığı söyleşi öncesi bir konuşma yapan Çanakkale İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Dokuz, vizyona yeni giren “DAĞ 2” filminin oyuncularını Çanakkale’de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirterek; “Türk askerinin kahramanlıklarını anlatarak milletimizin mazlumların yanında yer almasını konu eden bu filmin sosyal sorumluluk projelerimize yakışacağını düşündük. Türk Milleti dünde bu vatanı kaybetmemek için mücadele etti, bugün de edecek ve kanının son damlasına sonsuza kadar bu devam edecektir. 10 Aralık Pazar günü İstanbul da terör saldırısı sonucu şehit olan vatan evlatlarını da bu vesile ile dualarla yad ediyorum. Küresel güçlerin Türkiye içindeki hesaplarını, Türkiye çevresindeki coğrafyaya dönük hesaplarını, hangi güçlerle ittifak kurduklarını, hangi terör örgütünü besleyip üzerimize saldıklarını, onlara neler vadettiklerini, kendilerinin ne tür bir hesapla hareket ettiklerini, ellerinde ne tür harita taslakları olduğunu artık açık ve net biçimde biliyoruz. Türkiye'nin büyük yürüyüşünün onları nasıl çıldırttığını, bu ülkeyi dizginleyemediklerini, susturamadıklarını, teslim alamadıklarını, içerideki kuryelerinin başarısızlığa uğradığını, uyguladıkları bütün senaryoların boşa çıktığını, bu yüzden de her başarısız senaryodan sonra daha kanlı planlara yöneldiklerini biliyoruz. O planları başlarına geçirecek bir milletiz Yine öyle olacak. Yine direneceğiz, sabredeceğiz, olağanüstü çabalar harcayacağız, bedel ödesek bile geri adım atmayacağız. Bu yeni tarih bir şekilde biçimlenecek, bu ülke yoluna devam edecek, küçülerek değil büyüyerek var olacak, onların imha planlarını ellerinde patlatacak, harita taslaklarına haritalarla cevap verecek, o alçakça planlarını başlarına geçirecek bir milletiz. Vizyona yeni giren “DAĞ 2” filmi Türk askerinin kahramanlıklarını anlatarak milletimizin mazlumların yanında yer almasını konu etmesi itibari,101. Yıl etkinliklerimize yakışacağını düşündük.Türk Milleti dünde bu vatanı kaybetmemek için mücadele etti,bugün de edecek, ve kanının son damlasına sonsuza kadar edecektir” dedi.

Söyleşiye moderatör eşliğinde başlayan sanatçılar önce kendilerini tanıttılar, ardından da filme çağırılmaları ve filmin çekimleri hakkında bilgi verdiler.

Büyük bir coşku ile izlenen söyleşi İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Dokuz ve Gestaş Genel Müdürü Volkan Uslu’nun misafirlere hediyelerini vermeleri ile son buldu.

(Haber Kaynak ve Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

2.239 kez okundu