YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

ÇOMÜ Turizm Topluluğu’ndan “Kariyer Günleri” Etkinliği

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Turizm Topluluğu’nun organize ettiği ve bu yıl 4. sü gerçekleştirilen Kariyer Günleri, Turizm Fakültesi’nde gerçekleştirildi.

01 Mart 2016 tarihinde eklendi

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Genel Sekreter Sami Yılmaz, Teknik Bilimler MYO Müdürü Doç. Dr. Ali Karabayır, Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Lütfü Atay’ın da katıldığı etkinlikte konuşan Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Kelkit, bu yıl ki etkinliğe 34 sektör temsilcisinin katıldığına dikkat çekerek, Kariyer Günleri programıyla öğrenci – sektör temsilcileri etkileşiminin arttırılmasının amaçlandığını kaydetti.

Rektör Prof. Dr. Yücel Acer ise böylesi kariyer günlerinin en etkili biçimde gerçekleştiği fakültenin Turizm Fakültesi olduğuna vurgu yaparak “Geçen yıl sanıyorum 250 öğrencimiz bu şekilde mezun olduktan sonra firmalarla tanışıp iş imkanı sahibi olmuşlar. Bu iki taraf açısından da bir kazanç. Firma temsilcileri de burada başarılı öğrencilerimizi tanıma ve onlara iş imkânı sağlama şansına sahip oluyorlar. Başarılı öğrencilerimiz eminim firmalara büyük değer katıyorlar” şeklinde konuştu.

1.821 kez okundu