YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Çan’da Düzenlenen “Kitap Fuarı”na Büyük İlgi

Çanakkale’nin Çan ilçesinde belediye tarafından “7’den 70’e Kitapla Buluşma Vakti” adı altında bu yıl üçüncüsü düzenlenen “Kitap Fuarı” etkinliği başladı.

15 Şubat 2017 tarihinde eklendi

Çan Belediyesi Düğün Salonu’nda açılışı gerçekleştirilen kitap fuarının 17 Şubat 2017 tarihine kadar devam edeceğini belirten Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, “Öğrenmek, kimi zaman içgüdüsel, kimi zaman görsel, kimi zaman da işitsel gerçekleşir. Bütün  bunların yanı sıra öğrenmenin en önemli faktörlerinden biri de okumaktır. Dolayısıyla okuyup öğrenen insan gelişir, gelişen insan, kendisine olduğu gibi, ülkesine de hatta dünyaya da daha faydalı hale gelir. Ayrıca okumak hem insani bir erdem ve elzem olmanın yanında, okumak en büyük sanattır. İşte tüm bunları düşünerek ilçemiz halkı için 2 yıl önce başlattığımız bu  kitap fuarını etkinliğimizin bu yıl üçüncüsünü gerçekleştiriyoruz. 17 Şubat 2017 tarihine kadar Belediye Düğün Salonumuzda sabah 09:00 ile akşam 21:00 arasında açık kalacak Kitap Fuarımıza 7’den 70” bütün kitapseverleri bekliyoruz” dedi.

Öte yandan bazı yazarların da katıldığı fuara büyük ilgi gösteren kitapseverler standları tek gezerek beğendikleri kitapları satın almanın sevincini yaşadılar.

(HABER/FOTOĞRAF : Ayhan ÖNCÜ/ÇANAKKALE)

(Haber Kaynak ve Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

1.759 kez okundu