YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Çanakkaleli Turizmcilerden Değerlendirme Toplantısı

Çanakkale Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği'nin (ÇATOD) Troia Tusan Hotel'de gerçekleştirilen olağan sektör toplantısında 2018 yılındaki turizm faaliyetleri değerlendirildi.

28 Eylül 2018 tarihinde eklendi

ÇATOD Başkanı Armağan Aydeğer, dernek olarak Çanakkale’nin turizmine katkı sağlamak için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini belirterek, “Çanakkale’nin uluslararası tanıtımı için  ÇATOD olarak canla başla çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Yaklaşık 15 yıldır aktif olarak uluslararası yurtdışı ve yurtiçi turizm fuarlarına aktif olarak katılım sağlıyoruz. Bu kapsamda 09-11 Kasım 2018 tarihleri arasında düzenlenecek 34.  Philoxenia Selanik Turizm Fuarı;  05-07 Kasım 2018 tarihleri arasında düzenlenecek WTM Londra Turizm Fuarı ve 6-8 Aralık 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Travel Turkey  İzmir fuarında HALL B C 208 nolu alanda 54 metrekarelik stantta yerimizi alacağız. Bunun dışında 2019 yılında da 14-16 Şubat 2019 Holiday & SPA Expo Sofia Turizm Fuarı; 21-24 Şubat 2019 TTR Bükreş Romanya Turizm Fuarı ve 06-10 Mart 2019 ITB Berlin Turizm Fuarı’n katılarak yine Çanakkalemizin tanıtımına katkı sağlayacağız. Çanakkale’miz 2018 Troya Yılı ile tüm dünyada 2018 yılında çok önemli bir farkındalığa imza attı. İlimiz Cumhuriyet tarihi boyunca en önemli turizm hamlesinin ev sahibi oldu. Başta Kültür ve Turizm Bakanlığımız, Çanakkale Valiliğimiz ve ilgili diğer tüm kurumlar yurtiçinde ve dışında Çanakkale ve Troya’yı 2018 Troya Yılı kapsamında tüm unsurları ile tanıtmaya devam ediyor. Amacımız 2019 yılında da bu vizyonun sürdürülebilir etkisini arttırarak devam ettirmek” dedi

 “ÇANAKKALE VE TROYA 2018 YILINDA TÜM DÜNYADA ADINDAN SÖZ ETTİRDİ”

ÇATOD Başkanı Aydeğer, 2018 Troya Yılı’nın Çanakkale turizminin vizyonunu güçlendiren dünyada örnek uluslararası çok güçlü bir turizm hamlesi olduğunu da belirterek, “Bu kapsamda çok sayıda önemli kazanımlar elde edildi. 140'ın üzerinde ülkede uluslararası tanıtım, çok sayıda uluslararası yurtdışı panel ve toplantı, bölge genelinde başta Troya Müzesi olmak üzere çok sayıda alt ve üst yapı yatırımı, uluslararası etkinliler ile Çanakkale ve Troya tüm dünyada 2018 yılında adından söz ettirdi. Son dönemde gastronomi turizmi destinasyonların önemli stratejik araçlarından biri haline geldi. Çanakkale yemek kültürünü güçlendireceğini umut ettiğimiz Troya Tatlısı, 2018 yılı ile birlikte ilimizin gastronomik değerlerinden biri olacak. Bizlerde bu sürece katkı vermek için, ÇATOD otelleri olarak Troya Tatlısını otellerimizin menülerinde en kısa süre sunmaya başlayacağız. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.

(HABER: Ayhan ÖNCÜ/ÇANAKKALE)

(Haber Kaynak ve Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

Etiketler : ÇATOD , Armağan Aydeğer
1.398 kez okundu