YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Çanakkaleli Turizmciler ‘Travel Turkey İzmir Fuarı’nda

Çanakkale, Türkiye’nin turizm alanındaki en önemli etkinliklerinden biri olan “Travel Turkey İzmir Fuarı’nda tanıtılıyor. Bu yıl 9. kez kapılarını açan “Travel Turkey İzmir Fuarı’nda 900'dan fazla yerli, yabancı katılımcı ve 30’a yakın ülkenin turizm profesyoneli yer alıyor.

10 Aralık 2015 tarihinde eklendi

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde İZFAŞ ve TÜRSAB Fuarcılığın ortaklığıyla 10-13 Aralık 2015 tarihleri arasında düzenlenen ‘Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı’na Çanakkale Turistik Otelciler Derneği (ÇATOD) ile birlikte çok sayıda Çanakkaleli turizmci katılırken, standlarda konuklara şehir ile ilgili tanıtımlar yapılıp il ile ilgili broşürler dağıtılıyor.

Gaziemir’deki İzmir’in yeni fuar alanı “Fuarizmir”de 25 bin metrekarelik alan üzerinde kurulan “Travel Turkey İzmir Fuarı’nda bu yıl 900'dan fazla yerli ve yabancı katılımcı ile 30’a yakın ülkenin turizm profesyoneli yer alıyor.

Bu yılki fuarın Partner ili Adana olarak belirlenirken, fuara katılımcı ülke olarak Türkiye dışında ABD, Fransa, İspanya, Sri Lanka, Almanya, Gana, İtalya, Arjantin, Güney Kore, Kosovo, Ürdün, Avusturalya, Gürcistan, Namibya, Yunanistan, Bosna Hersek, Hindistan, Polonya, Zimbabwe, Bulgaristan, Hong Kong, Portekiz, Çin, İran, Fas, İsrail ve Sırbistan katılıyor.

Ayrıca ziyaretçi ülkeler ise ABD, Çek Cumhuriyeti, İsviçre, Mısır,Afganistan, Çin, İtalya, Nijerya, Almanya, Endonezya, Jamaika, Portekiz, Angola, Finlandiya, Japonya, Romanya, Arjantin, Fransa, Kanada, Raunda, Arnavutluk, Gana, Karadağ, Avusturya, Güney Afrika, Katar, Sırbistan, Avustralya, Gürcistan, Kenya, Slovenya, Azerbaycan, Hırvatistan, Kıbrıs, Suudi Arabistan, BAE, Hindistan, Kırgızistan, Tacikistan, Belarus,Hollanda, KKTC, Tanzanya Belçika ,Irak, Kore, Tayvan, Birleşik Krallık, İngiltere, Kuveyt, Togo, Bosna Hersek,İran, Letonya,Tunus, Brezilya, İspanya, Lübnan, Türkiye, Cezayir, İsrail, Macaristan, Yunanistan, Cibuti,İsveç, Makedonya ve Zambiya olacak.

Travel Turkey İzmir Fuarı 13 Aralık 2015 Pazar gününe kadar 10.00 -18.30 saatleri arasında gezilebilecek.

ULUSLARARASI GASTRONOMİ TURİZMİ KONGRESİ DE DÜZENLENİYOR

Öte yandan fuar etkinlikleri kapsamında fuar alanında “Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi” de düzenlenecek. 10-12 Aralık 2015 tarihleri arasında yeni fuar alanı Fuarizmir’de, “TravelTurkey İzmir 2015 Fuarı” ile eş zamanlı olarak, İzmir Büyükşehir Belediyesi Fuarcılık Hizmetleri A.Ş. (İZFAŞ), İzmir Kongre ve Ziyaretçi Bürosu (İzmir CVB) ve Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB)  ve İzmir Ekonomi Üniversitesi (IEU) tarafından dünyanın önde gelen gastronomi ve turizm uzmanları ile eğitimcilerini bir araya getirmek, Ege kültürünün gastronomi ile ilişkisini ve bu ilişkinin bölge turizminin kalkınmasına etkisini tartışmak amacıyla düzenlenen “Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi”nin önemine değinen yetkililer kongreye yüzlerce turizmcinin katılacağını açıkladılar.

(HABER: Ayhan ÖNCÜ/ÇANAKKALE)

(Haber Kaynak ve Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

1.958 kez okundu