YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Çanakkaleli Turizmciler Fuardan Fuara Koşuyor

Çanakkaleli turizmciler 2016 yılında turizmden en iyi şekilde faydalanabilmek için ülke ülke dolaşarak fuarlara katılıyor.

11 Şubat 2016 tarihinde eklendi

Geçtiğimiz hafta içerisinde İsviçre'nin en büyük Uluslararası Turizm Fuarı olan “FESBO”ya katılan Çanakkaleli turizmciler bu kez de zaman kaybetmeden Bulgaristan’da düzenlenen “Holiday & SPA EXPO” Sofya Fuarına katıldı. ÇATOD Başkanı Kemal Pazarbaşı, ÇATOD Yönetim Kurulu Üyeleri Armağan Aydeğer, Salih Yüksel, Hilmi Selimoğlu ve Ertuğrul Temizel ile çok sayıda turizmcinin katıldığı fuarda Çanakkale ile ilgili tanıtımlar yapılıyor.

Bu yıl 33.’sü düzenlenen “HOLIDAY & SPA EXPO” Fuarına Türkiye'nin de dahil olduğu 23 ülke tarafından katılım sağlıyor. 250'nin üzerinde turizm firmasının katıldığı fuar balkanların en büyük turizm fuarları arasında yer alıyor.

ÇATOD Başkanı Kemal Pazarbaşı, Çanakkale olarak Sofya Turizm Fuarına büyük önem verdiklerini belirterek; “Ülkemize ve ilimize daha fazla Bulgar Turistin gelmesi ve özellikle Çanakkale bölgesinde daha fazla zaman geçirmeleri için ÇATOD olarak büyük bir çaba harcıyoruz. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda yine Bulgaristan’daki bu fuara geniş bir katılım sağladık. Bulgaristan karayolu ile ilimize çok yakın olduğu için doğrudan ziyaret potansiyeli her zaman yüksek. Bu sebeple burası Çanakkale turizmi için önemli bir yer” dedi.

ÇATOD Yönetim Kurulu Üyesi Armağan Aydeğer de yaptığı açıklamada “HOLIDAY & SPA EXPO” Fuarına hemen hemen her yıl katıldıklarını belirterek, “Geçtiğimiz yıllarda yaptığımız görüşmelerde genelde 1 gece olarak gerçekleşen Bulgaristan çıkışlı konaklamaların arttırılmasına yönelik tanıtımlarımız olmuştu. Bu yılda bu konuya önem veriyoruz. Bu yılda Çanakkale’nin turizm ve kültürünün tanıtımı için birçok toplantı ve görüşmeler gerçekleştireceğiz. Bulgar ve Türk tur operatörleri ile yapacağımız toplantılarda özellikle konaklama sürelerinin arttırılması, Çanakkale bölgesinin bir destinasyon olarak pazarlanması konularını tartışacağız. ÇATOD olarak Çanakkale ve ülkemiz Turizminin en iyi şekilde tanıtımı ve temsili için var gücümüz ile çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz” dedi.

(HABER: Ayhan ÖNCÜ/ÇANAKKALE)

(Haber Kaynak ve Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

1.709 kez okundu