YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Çanakkale’de Troya Caddesi’ni Koyunlar Bastı!

(ÖZEL HABER) - Çanakkale’nin en işlek caddelerinden birisi olan Troya Caddesi’nde öğle saatlerinde yaşanan olay herkesi şaşkına çevirdi.

09 Aralık 2016 tarihinde eklendi

Hergün yüzlerce aracın geçtiği Troya Caddesi’nde saat 13:00 sıralarında yaklaşık 50’ye yakın koyunun caddede gezdiğini gören vatandaşlar gözlerine inanamadı. Başlarında bir köpek ile birlikte şehrin en işlek caddelerinden Troya Caddesi’nin orta refüjünde otlayarak ilerleyen 50’ye yakın koyun ilginç görüntülerin yaşanmasına sebep oldu. Vatandaşların cep telefonları ile bu ilginç anı görüntülediği olay sırasında hızla yoldan geçen araçlar da koyunların yola inmesi ile kaza tehlikesi atlattı. Yaklaşık yarım saat boyunca araç sürücülerine zor anlar yaşatan koyunlar sebebiyle araçların kaza yapma olasılığına karşı bölgeye gelen zabıta ekipleri sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı. Bulundukları ağıldan kaçtıkları öğrenilen koyunlar sahibinin gelmesi ile yoldan güçlükle çıkarıldı.

Bu ilginç olay karşısında şaşkınlıklarını gizleyemeyen vatandaşlar caddede 50’ye yakın koyunu gördüklerine çok şaşırdıklarını belirterek, olası bir kazanın olmamasının büyük bir şans olduğunu söylediler.

(ÖZEL HABER / FOTOĞRAF / GÖRÜNTÜ : Ayhan ÖNCÜ/ÇANAKKALE)

(Haber Kaynak ve Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

HABER VİDEO (ÇANAKKALE'DE TROYA CADDESİNİ KOYUNLAR BASTI)
Etiketler : Koyun , Troya Caddesi , Trafik
2.489 kez okundu