YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Çanakkale'de Okullara Kar Tatili

Çanakkale il merkezinde kar yağışının ardından yollardaki buzlanma sebebiyle okullar  9 Ocak 2017 Pazartesi günü tatil edildi.

08 Ocak 2017 tarihinde eklendi

Konu ie ilgili sosyal paylaşım sitesinden açıklama yapan Çanakkale Milli Eğitim Müdürü Zülküf Memiş şu ifadelere yer verdi: “09/01/2017 Pazartesi günü Çanakkale il merkezindeki Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı tüm özel/resmi okullar ve kurumlar, kar/buzlanma nedeniyle 1 (Bir) gün tatil edilmiştir. Ayrıca milli eğitim çalışanı engelli ve hamile personel 09/01/2017 Pazartesi günü 1(Bir) gün idari izinlidir."

İLÇELERDE DE OKULLAR TATİL EDİLDİ

Öte yandan olumsuz hava şartları (kar- buzlanma) nedeniyle Çanakkale il merkezi dışında Çan, Lapseki, Ezine, Eceabat, Biga, Yenice, Bayramiç ve Ayvacık ilçelerinde de  9 Ocak 2017 Pazartesi günü Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı tüm özel-resmi okullar ve kurumlar 1 gün süre ile tatil edilirken; Gelibolu ilçesinde ise tatilin 9 ve 10 Ocak 2017 tarihlerinde 2 gün olduğu açıklandı.

ENGELLİLER İLE HAMİLELER İDARİ İZİNLİ SAYILACAK

Bu arada Çanakkale Valilliği yaptığı açıklamada olumsuz hava koşulları nedeniyle il genelinde kamuda çalışan engelli ve hamile personelin de 9 Ocak 2017 Pazartesi günü bir gün süreyle idari izinli sayılmalarını kararlaştırdı.

(HABER : Ayhan ÖNCÜ/ÇANAKKALE)

(Haber Kaynak ve Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

10.682 kez okundu