YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Çanakkale, Selanik Fuarı’nda Tanıtılıyor

Çanakkale, 12-15 Kasım 2015 tarihleri arasında Yunanistan’ın Selanik şehrinde düzenlenen “Uluslararası Philoxenia Selanik Turizm Fuarı”nda tanıtılıyor.

12 Kasım 2015 tarihinde eklendi

Çanakkale Turistik Otelciler, Yatırımcılar ve İşletmeciler Derneği (ÇATOD) tarafından yoğun bir katılım ile Çanakkale’nin tanıtımı yapılan “31. Philoxenia Selanik Uluslararası Turizm Fuarı”na Çanakkaleli turizmcilerin yanı sıra Çanakkale İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Dokuz da katıldı. Fuardaki Çanakkale standına yoğun ilgi gösteren konuklara şehrin tarihi ve turistik yerleri ile ilgili tanıtıcı broşürler verilirken, otelcilerde Yunanistan’daki tur operatörleri ile Çanakkale’ye yapılacak turlar hakkında görüşmelerde bulundu.

15 Kasım tarihine kadar devam edecek fuarda Çanakkale standını ziyaret eden Türkiye’nin Selanik Başkonsolosu Orhan Yalman Okan’ı konuk eden Çanakkale Turistik Otelciler, Yatırımcılar ve İşletmeciler Derneği (ÇATOD) Başkanı Kemal Pazarbaşı ve Çanakkale İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Dokuz, konuk Başkonsolosa günün anısına seramik bir tabak hediye etti.

15 Kasım’a kadar sürecek fuarda Çanakkaleli turizmciler Çanakkale’nin Turizm gelirlilerini arttırmak amacıyla yaptıkları tanıtım çalışmalarına devam edecekler.

(Haber: Ayhan ÖNCÜ/ÇANAKKALE

1.852 kez okundu