YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Çanakkale “Roman Festivali” İle Şenlendi

Çanakkale’de Kent Konseyi Fevzipaşa Mahalle Meclisi tarafından organize edilen “Roman Festivali” renkli anların yaşanmasına sebep oldu.

05 Mayıs 2017 tarihinde eklendi

“Roman Festivali” etkinliği akşam saatlerinde Romanların Prensi olarak anılan Kobra Murat lakaplı Murat Divandiler’in de katıldığı kortej yürüyüşü ile başladı. Fevzipaşa Mahallesi’nden davul zurnalar eşliğinde kortej yürüyüşü ile yola çıkan Romanlar İskele meydanında eğlenceli anların yaşanması sebep oldu. Davul ve klarnet eşliğinde vatandaşlarla birlikte oyun oynayan vatandaşlar Kobra Murat lakaplı Murat Divandiler’in manileri ve oyunu ile adeta coştu. Romanlar daha sonra yine kortej eşliğinde Demircioğlu Caddesi üzeninden Fevzipaşa Mahallesi’ne gitti. Kortej yürüyüşü sırasında ellerindeki cep telefonları ile güzel görüntüleri kaydeden vatandaşlar da korteje oyunları ile eşlik etti.

Öte yandan Roman Festivali etkinliği kapsamında Dümtek ve Ritm Atölyesi ile Bedirhan Sakar Dans Atölyesi’nde de etkinlikler yapılırken, akşam da Fevzipaşa Mahallesi İnönü Köprüsü Otoparkı'nda şenlik ateşi yakıldı. Ardından Hasan Sakar Show orkestrası eşliğinde Kobra Murat'ın Çanakkalelilere unutulmaz bir konser verdiği etkinlik de büyük ilgi gördü. Gecenin sonunda da etkinliğe katılanlar gökyüzüne dilek fenerlerini uçurdu.

(HABER / FOTOĞRAF / GÖRÜNTÜ: Ayhan ÖNCÜ/ÇANAKKALE)

(Haber Kaynak ve Aktif Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

HABER VİDEO (ÇANAKKALE “ROMAN FESTİVALİ” İLE ŞENLENDİ)
13.714 kez okundu