YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Çanakkale “Berlin Turizm Fuarı”nda Tanıtılıyor

Dünyanın en büyük turizm buluşması “ITB Berlin Fuarı” Türkiye'den önemli bir katılım ile başladı. Çanakkaleli turizmcilerde Türkiye turizmi için çok önemli olan bu fuara katılarak ilin en iyi şekilde tanıtımını yapıyor.

09 Mart 2016 tarihinde eklendi

Çanakkaleli turizmciler olarak ülke ülke dolaşarak şehrin en iyi şekilde tanıtımını yapmaya çalıştıklarını belirten Çanakkale Turistik Otelciler Derneği (ÇATOD) Yönetim Kurulu Üyesi Armağan Aydeğer, Çanakkale’nin Berlin Fuarında geniş bir katılım ile yer aldığını ifade ederek, “Yaşanan olumsuz olaylar nedeniyle tedirginliğin hakim olduğu Türkiye holünde beklentiler hasarın en az şekilde atlatılması yönünde. ÇATOD olarak Çanakkale'nin turizmde aldığı payı arttırmak, Çanakkale'nin dünyanın önemli destinasyonlarından biri olması için var gücümüzle çalışıyoruz. Sayın Bakanımız Mahir Ünal’da Berlin’deki fuarda Çanakkale standını ziyaret etti. Kendisi 2018 yılının Troia yılı olması, Turkcell Gelibolu Maratonu ile ilgili olumlu desteklerini bildirdi. Ben Armağan Aydeğer, Salih Yüksel ve Hilmi Selimoğlu’nun sektörü temsilen Çanakkale adına katıldığı Berlin Fuarının şehrimize en üst seviyede katkı sağlaması için görüşmelerimizi yürütüyoruz” dedi.

Öte yandan Çanakkaleli turizmcilerin yanı sıra Çanakkale Valiliği standının da yer aldığı Berlin Fuarı’nda Çanakkale tanıtım standını ziyaret eden Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal’a günün anısına Çanakkale Savaşları’nın 100.yılı anısına yaptırılan 100. Yıl Anı Yüzüğü ve Truva Atı Rölyefli seramik tabak hediye edildi.

Berlin Turizm Fuarı 13 Mart tarihinde sona erecek.

(HABER: Ayhan ÖNCÜ/ÇANAKKALE)

(Haber Kaynak ve Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

1.741 kez okundu