YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Çanakkale “Berlin Turizm Fuarı”nda Tanıtılıyor

Dünyanın en büyük turizm buluşması “ITB Berlin Fuarı” başladı. Çanakkaleli turizmcilerde Türkiye turizmi için çok önemli olan bu fuara katılarak ilin en iyi şekilde tanıtımını yapıyor.

08 Mart 2017 tarihinde eklendi

Çanakkale Turistik Otelciler Derneği (ÇATOD) üyeleri Armağan Aydeğer, Salih Zeki Yüksel ve Hilmi Selimoğlu’nun sektörü temsilen Çanakkale adına katıldığı Berlin Fuarı’nda Çanakkale en iyi şekilde tanıtılıyor. 2018 Yılının “Troia Yılı” ilan edilmesi ile ilgili tanıtımında yapıldığı “ITB Berlin Fuarı”nda Çanakkale standı büyük ilgi görüyor. Standı ziyaret eden Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy ve TÜRSAB Yurtdışı Temsilcisi Hüseyin Baraner de 2018 yılının “Troia Yılı” ilan edilmesi ile ilgili çalışmalara destek verdi.

Öte yandan Türkiye’nin Berlin Başkonsolosu Mustafa Çelik, Berlin Belediye Başkanı ve Eyelat Başbakanı Michael Müler ile Kültür Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman da fuarda Çanakkale standını ziyaret edenler arasındaydı.

Çanakkale standında ağırlıklı olarak “2018 Troia Yılı”nın ön plana çıkarıldığı Berlin Turizm Fuarı 12 Mart tarihinde sona erecek.

(HABER: Ayhan ÖNCÜ/ÇANAKKALE)

(Haber Kaynak ve Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

2.513 kez okundu