YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Çanakkale Belediyesi’nden Ücretsiz Troia Gezisi

Çanakkale Belediyesi’nin, 2018 Troia Yılı etkinlikleri kapsamında düzenlediği ücretsiz Troia Antik Kenti gezileri başladı.

27 Eylül 2018 tarihinde eklendi

Çanakkale’nin tarihi ve kültürel mirasının tanıtılması amacı ile düzenlediği etkinliklere bir yenisini ekleyen Çanakkale Belediyesi, Troia Antik Kenti’ni kentliler ile buluşturuyor. Antik kente gerçekleştirilen ilk gezi için Çanakkale Belediyesi önünde bir araya gelen kentlileri Başkan Gökhan yolcu etti. Çanakkale’nin önemli kültür mirasları arasında yer alan Troia Antik Kenti’ni keşfetmeye giden kentliler ile bir araya gelen Başkan Gökhan, bir süre sohbet ederek antik kent hakkında bilgiler verdi.

Troia Antik Kenti’ni uzman rehber eşliğinde gezen kentliler, antik kentin tarihini yerinde öğrenme fırsatı buldu. Troia Antik Kenti’nin tarihini soluyarak keyifli bir gün geçiren kentliler, Çanakkale Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti.

17 Ekim 2018 tarihine kadar sürecek olan ücretsiz Troia Antik Kenti gezilerine katılmak isteyen kentliler, rezervasyon ve katılım bilgisi için 444 17 17 numaralı Çağrı Merkezimizi arayabilecekler.

(Haber Kaynak ve Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

Etiketler : Troya , Truva , Troia Antik Kenti
2.655 kez okundu