YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Çanakkale 3 Yıldızlı Yeni Bir Otele Daha Kavuşuyor

Çanakkale’de Mimar Metin Değirmenci tarafından Troya Caddesi üzerinde yaptırılan 3 yıldızlı “MD Barbaros Hotel”in Nisan ayı başında hizmete gireceği açıklandı.

23 Şubat 2018 tarihinde eklendi

Yurt işletmeciliği de yapan Mimar Metin Değirmenci, Troya Caddesi’nde yapımına 2 yıl önce başladıkları otel inşaatını tamamladıklarını belirterek; “Troya Caddesi’nde Anadolu Hastanesi’nin yan kısmında bulunan kız yurdumuzun yanında boş bir arsamız vardı. Bunun üzerine buraya bir turizm tesisi yapmayı uygun gördük. Yaptığımız çalışmalar sonunda buraya otel yapmayı kararlaştırdık. 2 yıl önce de projelerimizi hazırlayıp belediyeden ruhsatımızı,Turizm Bakanlığı’ndan da 3 yıldızlı otel olacak şekilde yatırım teşvik belgemizi alarak inşaat çalışmalarımıza başladık. Uzun süren çalışmalarımızın ardından tesisimizi tamamlayarak açılışa hazır hale getirdik. Nisan ayı başı itibariyle de “MD Barbaros Hotel” adını verdiğimiz 3 yıldızlı otelimizi hizmete açmayı planlıyoruz” dedi.

OTEL 67 ODA, 145 YATAK KAPASİTEYE SAHİP

Otel ile ilgili açıklamalarda bulunan Mimar Metin Değirmenci, büyük emekler sarf ederek yaptıkları tesisin 67 oda 145 yatak kapasiteli olduğunu belirterek, “960 metrekarelik arazi üzerine yapılan 4 bin metrekarelik binamız zemin dışında 7 kattan oluşuyor. Otelimizi yaparken özellikle odalarımızın metrekarelerinin büyük olmasına özen gösterdik. Otelimizde konuklarımızın gönül rahatlığı ile konaklayabilecekleri odalarımızda her türlü konfor düşünülmüş durumda. Arka kısmında bahçemizin de bulunduğu otelimizde restoran, sauna, buhar odası,Türk hamamı, masaj salonu ve modern spor salonu, toplantı salonu da yer alıyor. Ayrıca otelimizin giriş kısmında yer alan kafeteryamızdan otel müşterilerimizin dışında vatandaşlarımızda faydalanabilecekler. Ayrıca doğum günü ve diğer özel günlerini kutlamak isteyenler de talep etmeleri halinde bu kafeteryamızı kullanabilecekler. Tesisimizde ayrıca 30 araçlık bir otoparkımız da bulunuyor” dedi.

 “KAPASİTE 210 YATAĞA DA ÇIKABİLİR”

Metin Değirmenci, yapımını tamamladıkları otelin yan kısmında bulunan kendilerine ait “Doğalara Kız Yurdu”nun da ileriye doğru bu otele ilave edilebileceklerini de belirterek; “Otelimiz 145 yatak kapasitesinde. Hemen yanındaki yurdumuzun kapasitesi de 65 yatak. Her ikisini birleştirdiğimizde yatak kapasitesi 210’u bulabiliyor. Şan bu konuda bir düşüncemiz yok. Fakat ileride bu yurdumuzu otelimize dahil ederek kapasitemizi 210 yatağa çıkarabiliriz” şeklinde konuştu.

(HABER / FOTOĞRAF: Ayhan ÖNCÜ/ÇANAKKALE)

(Haber Kaynak ve Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

4.864 kez okundu