YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Borajet Uçak Seferlerini Durdurdu!

Kısa bir süre önce el değiştiren Borajet firması yurt içi ve yurt dışındaki uçak seferlerini durdurdu. Firmanın açıklaması ile birlikte Çanakkale-İstanbul seferlerine de ara verilmiş oldu.

24 Nisan 2017 tarihinde eklendi

Borajet Havayolları’ndan yapılan açıklama şöyle: “Yurtiçinde ve dışında 80 farklı noktaya hizmet veren Türkiye'nin ilk ve tek bölgesel havayolu şirketi olan Borajet Havayolları SBK Holding bünyesine devredilmesinin ardından dünyanın en büyük havalimanlarından biri olacak İstanbul 3. Havalimanı'na çok daha güçlü olarak hizmet verme hazırlığını sürdürmektedir. Borajet Havayolları yeniden yapılanma çalışmaları neticesinde filosunda aktif olarak bulunan 10 adet uçağın 6'sının teknik arıza ve parça eksikliğinden dolayı uzun süredir yerde kalması sebebiyle oluşan teknik sorunların giderilerek uçulabilir duruma gelmesi uzun süre alacağından dolayı, müşteri mağduriyeti ve ticari itibar göz önüne alınarak filonun yenilenip yeni uçuş rotalarının ve planlamaların yapılması için uçuşlarına geçici bir süre ara vermiştir”

Borajet’in seferlerini durdurması ile birlikte Çanakkale-İstanbul arasındaki uçak seferleri de durdurulmuş oldu.

Öte yandan Aralık 2016’da SBK Holding tarafından satın alınan Borajet firmasından bugüne kadar satın alınan 30 bine yakın biletinde THY’den alınan yeni biletler ile değiştirileceği öğrenildi.

(HABER: Ayhan ÖNCÜ/ÇANAKKALE)

(Haber Kaynak ve Aktif Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

Etiketler : Borajet
2.700 kez okundu