YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Atatürk İlkokulu Öğrencilerinden Anlamlı Proje

Çanakkale’de Merkez Atatürk İlkokulu tarafından yürütülen “Saygılı Bir Dil Kullanalım Projesi” kapsamında okulun öğrencileri tarafından hazırlanan program büyük ilgi gördü.

29 Şubat 2016 tarihinde eklendi

Süleyman Demirel Konferans salonunda gerçekleşen etkinlik programına İl Millî Eğitim Müdürü Zülküf Memiş, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Ali Temel ve Önder Yılmaz, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.    

Çanakkale Merkez Atatürk İlkokulu tarafından yürütülen “Saygılı Bir Dil Kullanalım “Evde, Okulda, Sokakta Argo Konuşmaya ve Küfre Hayır!” sloganının kullanıldığı proje kapsamında hazırlanan program izleyenlerden büyük beğeni aldı. Program hazırlanan Kamu spotunun izlenmesiyle başladı. Okulun öğrencileri tarafından hazırlanan oratoryo gösterisi, koro ve tiyatro çalışmaları sahnelendi. Ayrıca söz geçişleri büyük ilgi ve merakla izlendi. Okul bünyesinde düzenlenen slogan yarışmasında dereceye giren öğrencilere plaket takdim edildi.

Programı çok beğendiğini, söyleyen İl Milli Eğitim Müdürü Zülküf Memiş,bu programın diğer okullarda da  izletilmesi gerektiğini belirtti. Çanakkale Merkez Atatürk İlkokul Müdürü Ali Rıza Yılmaz ise programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenleri, öğrencileri ve ailelerini tek tek tebrik ederek teşekkür etti.

1.583 kez okundu