YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

23 Yıl Önce Öğrenim Gördüğü Fakülteye Dekan Oldu

1994 yılında ÇOMÜ Eğitim Fakültesi’nden mezun olan ve ardından Profesör ünvanına kadar yükselen Salih Zeki Genç, yıllar önce öğrenim gördüğü ÇOMÜ Eğitim Fakültesi'ne dekan olarak atandı.

03 Ağustos 2017 tarihinde eklendi

1994 yılında ÇOMÜ Eğitim Fakültesi’nden mezun olan Salih Zeki Genç; önce Batman Gerçüş’te öğretmenliğe başladı. 1995 yılında Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi’nin Sınıf Öğretmenliği bölümüne asistan olarak giren Prof. Dr. Salih Zeki Genç yüksek lisans ve doktorasını aynı fakültede tamamladı. Lisans eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde bitirip doçentliğini ve profesörlüğünü de ÇOMÜ’de alarak bir ilki gerçekleştiren Salih Zeki Genç, ÇOMÜ’de bir süre Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdür Yardımcılığı ve Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcılığı da yaptı. Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürü olarak da görev yapan Salih Zeki Genç önceki gün alınan kararla 1994 yılında mezun olduğu Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Eğitim Fakültesine 23 yıl sonra dekan olarak atandı.

Yıllar önce öğrenim gördüğü Eğitim Fakültesi’nde bu kez dekan olarak görev yapacak olan Prof. Dr. Salih Zeki Genç başarılı çalışması ve azmiyle de dikkatleri üzerine çekti.

(HABER: Ayhan ÖNCÜ/ÇANAKKALE)

(Haber Kaynak ve Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

5.345 kez okundu